Hud udarec za Boston

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Rajon Rondo, zvezdnik severnoameriške košarkarske ekipe Boston Celtics, bo izpustil uvod v novo sezono prvenstva NBA.
Oglej si celoten članek

Rondo je v četrtek zvečer doma nerodno padel, pri padcu pa si zlomil levo dlan. Zdravniki so ga danes operirali, tako da bo z igrišč odsoten šest do osem tednov, so sporočili iz njegovega moštva. Nova sezona lige NBA se bo sicer začela 28. oktobra, košarkarji pa so se ravno ta teden vračali v moštva za pripravljalne tabore. 

Sezona se bo tako bržkone začela brez Ronda, ki je lani za Boston začel 30 tekem in v povprečju dosegal po 11,7 točke, 5,5 skoka in 9,8 podaje na tekmo. V ligi NBa bodo sicer v naslednji sezoni zaigrali trije slovenski košarkarji. Goran in Zoran Dragić bosta nosila dres ekipe Phoenix Suns, Beno Udrih pa moštva Memphis Grizzlies.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.