Hud udarec za Dončićev Dallas pred ključno tekmo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Soigralca Luke Dončića, Latvijca Kristapsa Porzingisa, ne bo na peti tekmi končnice.
Oglej si celoten članek

Latvijec Kristaps Porzingis zaradi poškodbe ne bo mogel igrati na peti tekmi prvega kroga končnice severnoameriške košarkarske lige za ekipo Dallas Mavericks proti Los Angeles Clippers, so sporočili iz Dallasa.

V noči na sredo se bo Dallas na peti tekmi meril s Clippers, tekma bo ob tretji uri, gre pa za eno ključnih tekem v sezoni, saj bo zmagovalec obračuna le še zmago oddaljen od napredovanja, medtem ko se bo poraženec znašel v velikih škripcih, saj bi moral dobiti obe preostali tekmi.

Izjemni Latvijec sicer v letošnji končnici povprečno dosega 23,7 točk, 8,7 skokov, 0,8 asistenc ter 1 blokado na tekmo. Je pa z njim v postavi Dallas izgubil dve tekmi ter dobil le eno, medtem ko je na edini tekmi, ko je Porzingis manjkal, uspel priti do zmage ob naravnost zgodovinskem večeru Luke Dončića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.