Hud udarec za Hrvate pred EP

Foto: Epa
Foto: Epa
Neprijetna vest za navijače hrvaške izbrane vrste.
Oglej si celoten članek

Dejan Lovren, dolgoletni steber obrambe v hrvaški izbrani vrsti, je izpustil zadnji trening na pripravah reprezentance v Rovinju, na Hrvaškem pa se bojijo, da je zanj že konec sanj o nastopu na tokratnem evropskem prvenstvu.

Medtem ko so njegovi soigralci trenirali, je Lovren ostal v hotelu, ima težave s kolenskimi ligamenti. Zaradi te poškodbe je izpustil že končnico ruskega prvenstva, zdaj pa jo je obnovil. Prve oceno so, da bo moral počivati od tri do šest tednov, s tem pa bi bil izgubljen za Euro, ki se bo začelo 11. junija. Hrvatje se bodo sicer dva dni kasneje pomerili z Angleži, ti bodo igrali na domačem Wembleyju, šlo bo za ponovitev polfinalnega obračuna z zadnjega svetovnega prvenstva.

"Čuti staro poškodbo, z njo je prišel na priprave. Zdaj se je ponovila, videli bomo, kakšna bo situacija. Moral bo na pregled, upam, da se bo vse skupaj dobro končalo. Moramo biti optimisti, ampak tudi previdni. Zaradi te težave z vezmi ni odigral zadnjih štirih tekem za Zenit. Bilo je vse v redu, okreval je, resnično je dobro treniral, nato pa je znova začutil bolečine," je poškodbo pomembnega člena svoje reprezentance obrazložil selektor Zlatko Dalić.

"Ni še vse končano, počakali bomo do torka, ko je zadni rok za prijavo igralcev pri Uefi," je še dodal.

Lovren je doslej zbral 64 nastopov za Hrvaško in bil eden najpomembnejših igralcev pred tremi leti v Rusiji, ko so Hrvatje osvojili srebrno kolajno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.