Hud udarec za Juventus, kapetan skoraj brez celotne sezone

Foto: EPA Giorgio Chiellini Juventus Barcelona
Neprijetna novica za navijače Stare dame.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvaki, igralci Juventusa, so dobili neprijeten udarec. Na treningu se je namreč huje poškodoval branilec Giorgio Chiellini, strgal si je vezi desnega kolena, tako da bo moral na operacijo. Prisilni počitek 35-letnega italijanskega reprezentanta naj bi po prvih napovedih trajal kar šest mesecev.

Chiellini, ki za Juventus igra že od leta 2005, je doslej s svojim klubom osvojil že osem naslovov državnih prvakov. Za reprezentanco je do zdaj odigral 103 tekme.

Juventus je novo sezono Serie A prejšnji teden odprl z gostujočo zmago pri Parmi z 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.