Hud udarec za Nemčijo

Foto: Profimedia Timo Werner
Napadalec zaradi poškodbe ob mundial.
Oglej si celoten članek

Nemški nogometaš Timo Werner je zaradi poškodbe gležnja ostal brez nastopa na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Katarju, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Novico je na družbenih omrežjih danes potrdilo njegovo moštvo Red Bull Leipzig.

Šestindvajsetletni napadalec si je strgal vezi v gležnju na sredini tekmi zadnjega kroga skupinskega dela lige prvakov proti Šahtarju iz Donecka. Leipzig je dvoboj dobil s 4:0 in se uvrstil v osmino finala.

Werner je za Nemčijo doslej odigral 55 tekem in dosegel 24 zadetkov. Selektor nemške izbrane vrste Hansi Flick bo seznam potnikov za Katar, kjer se bo svetovno prvenstvo začelo 20. novembra, razkril naslednji četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.