Hud udarec za Portugalsko! Dva pomembna člena že zapustila Katar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Portugalca Nuno Mendes in Danilo Pereira sta zapustila svetovno prvenstvo v Katarju.
Oglej si celoten članek

Portugalska nogometna reprezentanta Nuno Mendes in Danilo Pereira sta pred sobotno četrtfinalno tekmo svetovnega prvenstva v Katarju proti Maroku zapustila reprezentančni tabor. Čeprav je bilo že pred tem malo možnosti, da bi zaradi poškodb omenjena nogometaša spet igrala v Katarju, je njun odhod šele zdaj potrdila portugalska zveza.

Kot je poročala nemška tiskovna agencija dpa, bosta branilca okrevanje nadaljevala pri njunem klubu, francoskem velikanu Paris Saint-Germainu. Pereira je igral na prvi tekmi SP, na treningu po njej pa si je zlomil tri rebra. Uspešno ga je v nadaljevanju turnirja zamenjal Pepe.

Foto: Profimedia Danilo Pereira Nuno Mendes

Levi bočni branilec Nuno Mendes pa je že v Katar prišel z zdravstvenimi težavami, na drugi tekmi proti Urugvaju pa si je spet poškodoval levo stegensko mišico.

Portugalci bodo tekmo z Marokom igrali v soboto ob 16. uri v Dohi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.