Hud udarec za Srbijo pred "tekmo desetletja"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Milivojević je bil pred tekmo desetletja za Srbijo pozitiven na koronavirus.
Oglej si celoten članek

Srbski nogometaši bodo v četrtek zvečer odigrali odločilno tekmo dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo. V Beogradu se bodo pomerili s Škotsko, tik pred tekmo desetletja, kot so jo poimenovali nekateri srbski mediji, pa so ostali brez Luke Milivojevića, ki je bil pozitiven na testu za covid-19, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Foto: Profimedia Luka Milivojević

Kapetan angleškega prvoligaša Crystal Palacea je že zapustil pripravljalni center v Stari Pazovi in odšel v samoosamitev. Devetindvajsetletni igralec zvezne vrste ne bo mogel igrati niti na tekmah lige narodov proti Madžarski in Rusiji.

Pri vseh drugih igralcih so bili testi negativni, tako da so na voljo selektorju Ljubiši Tumbakoviću za današnji obračun s Škoti, so sporočili iz Srbske nogometne zveze (FSS).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.