Hud udarec za tekmece slovenskih košarkarjev

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena od favoriziranih ekip v Tokiu se bo morala znajti brez pomembnega člena.
Oglej si celoten članek

Španski košarkar Juancho Hernangómez ne bo igral na olimpijskih igrah v Tokiu, ker temu po poškodbi igralca nasprotuje njegov klub Minnesota Timberwolves, je dejal predsednik španske košarkarske zveze Jorge Garbajosa.

Video Poslušajte, katera pesem je odmevala na avtobusu v Tokiu

Juancho Hernangómez si je 8. julija na prijateljski tekmi s Francijo izpahnil ramo. S Španijo je vseeno odpotoval v Tokio, vendar so Volkovi na koncu nasprotovali njegovi udeležbi na igrah, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Zamenjal ga bo Xabi López-Arostegui.

Španija, svetovna prvakinja, bo v predtekmovanju na OI igrala tudi s Slovenijo.

Španija, kandidatka za stopničke na OI, bo v ponedeljek začela košarkarski turnir proti Japonski, v nedeljo, 1. avgusta (10.20), jo čaka tekma tretjega kola predtekmovalne skupine proti Sloveniji, aktualni evropski prvakinji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:08 25. Julij 2021.

    hud udarec bo za zlato medaljo, ne pa za slamuhrja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.