Huda nesreča Ryana Brisca pri dirki Indycar

Voznik ameriškega Indycarja se je moral roditi pod srečno zvezdo, saj se mu v hudi nesreči med dirko v Fontani ni zgodil nič hujšega
Oglej si celoten članek

Pri dirki serije ameriškega Indycarja je prišlo do hujše nesreče, ki se je pa za oba voznika iztekla brez resnih poškodb.

Ryan Briscoe je s svojim avtom pri hitrosti 336 kilometrov na uro zadel dirkalnik Ryana Hunter-Reayja in nekaj metrov odletel skozi zrak. Dirkalnik Avstralca se je v zraku nekajkrat zavrtel okoli lastne osi, preden je spet pristal na vseh štirih kolesih. Kot po čudežu se vozniku ni zgodilo nič hujšega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.