Huda nesreča velikega nogometnega talenta! Grozi mu amputacija

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Alžirski reprezentant je doživel bizarno nesrečo sredi puščave.
Oglej si celoten članek

Vezist francoskega prvoligaša Dijona ter reprezentant Alžirije Yassine Benzia se je hudo poškodoval v prometni nesreči sredi puščave.

Nekdanji veliki talent francoskega giganta Lyona se je s svojim buggyjem vozil po puščavi, ko naj bi se po prvih podatkih vozilo večkrat prevrnilo, pri čemer si je 25-letnik hudo poškodoval roko, grozi pa mu celo amputacija.

Foto: Profimedia Yassine Benzia

"Benzia je bil operiran. Za sedaj še nimamo nikakršnih prognoz. Čakamo, da vidimo, kaj se bo zgodilo," je za novinarje spregovoril predsednik Dijona Olivier Delcourt.

Benzia je nekdaj veljal za izjemnega francoskega talenta, ko je blestel v vseh mlajših francoskih reprezentančnih kategorijah, za katere je skupaj zbral kar 43 nastopov ter 26 zadetkov, a se je odločil, da nastopi za člansko izbrano vrsto Alžirije, za katero pa je zbral vsega 4 nastope, njegova kariera pa je zašla navzdol.

Foto: Profimedia Yassine Benzia

Po Lyonu je sledila selitev k Lilleu, od koder je bil posojen še k Fenerbahčeju ter Olympiacosu, a se ni nikjer pretirano izkazal, tako da je pozimi kot velikanska okrepitev prestopil k Dijonu, kjer pa zaradi koronavirusa še ni zaigral.

Kako se bo njegova kariera razvijala po tako težki poškodbi pa je težko napovedati...

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.