Huda nesreča, z vozilom trčil v avtobus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji zvezdnik v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Legendarni kamerunski napadalec Samuel Eto'o se je v zahodnem delu domovine, kjer se je štirikratni afriški nogometaš leta mudil na poročnem slavju enega od njegovih prijateljev, zapletel v hujšo prometno nesrečo. Po poročanju BBC je nekdanji zvezdnik madridskega Reala, Barcelone, Interja in Chelseaja trčil v avtobus.

Po prvih informacijah naj bi bilo zdravstveno stanje nekdanjega kapetana kamerunske reprezentance kljub poškodbam glave stabilno, a uradnih informacij še ni. Eto'o je bil sicer takoj po nesreči prepeljan v bolnišnico.

Policija še ugotavlja vzrok in krivca za nesrečo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.