Huda poškodba Edena Hazarda

Foto: Profimedia
Navijači Belgije in Chelseaja so se morali soočiti s slabo novico.
Oglej si celoten članek

Na treningu belgijske nogometne reprezentance se je poškodoval njen kapetan Eden Hazard. Brez stika z žogo in brez soigralcev v bližini si je huje poškodoval desni gleženj.

Po prvih zdravniških izvidih si je zvezdnik Chelseaja zlomil gleženj, za kar bo moral pod kirurški nož, zato bo z nogometnih zelenic odsoten približno štiri mesece.

Seveda bo izpustil tudi obe prihajajoči tekmi belgijske reprezentance; današnji prijateljski obračun s Češko in kvalifikacijsko tekmo z Estonijo v petek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.