Huda poškodba slovenskega deskarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski deskar na snegu Marko Grilc se je hudo poškodoval na deskanju v Avstriji.
Oglej si celoten članek

"Včeraj so z menoj deskali angeli. Hudo sem padel in si zlomil hrbet, a so vsi živci v redu, čutim noge in vse je normalno," so izjavo, ki jo je 33-letni Grilc v angleščini zapisal na družbenem omrežju Instagram, povzeli pri siol.net.

Marko Grilc je enega največjih uspehov doživel leta 2009, ko je slavil zmago na tekmovanju Air & Style v Innsbrucku, sicer pa je v karieri štirikrat stal na stopničkah tekem svetovnega pokala, edino zmago pa je dosegel v Londonu leta 2010 v akrobatskih skokih.

V zadnjih letih ne tekmuje več, predvsem se je posvetil snemanju deskarskih filmov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:03 25. November 2016.

    Zakaj vi tako radi objavljate novice z zamudo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.