Huda prometna nesreča srbskega košarkarskega zvezdnika

Foto: Profimedia Ognjen Kuzmić v dresu Reala.
Foto: Profimedia Ognjen Kuzmić v dresu Reala.
Srbski reprezentant je doživel hudo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Center Crvene zvezde Ognjen Kuzmić je davi doživel hudo prometno nesrečo na magistralni cesti med Banjaluko in Prijedorjem, v kateri je utrpel poškodbe glave in prsnega koša. Kot poročajo srbski mediji, so košarkarja s helikopterjem prepeljali na zdravljenje v beograjski klinični center.

Kot je poročala srbska tiskovna agencija Tanjug, ima Kuzmić zlomljeno zgornjo in spodnjo čeljustnico, utrpel je tudi poškodbe prsnega koša, kaže pa, da si ni poškodoval možganov ali lobanje. Je pa trenutno na intenzivnem oddelku urgentnega bloka v umetni komi.

Kuzmić je v vrste Crvene zvezde prestopil letos iz madridskega Reala, kjer je igral zadnji dve sezoni. Devetindvajsetletnik je tudi član srbske reprezentance. Bil je član reprezentance na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je Slovenija v finalu premagala Srbijo za prvi naslov evropskih prvakov.

Igral je tudi onstran Atlantika v severnoameriški ligi NBA, ko je z Golden State Warriors leta 2015 osvojil naslov prvaka. Nosil je tudi majice grškega Panathinaikosa, španskih Juventuta in Malage, Borca iz Banjaluke, Čelika iz Zenice.

Kuzmić naj bi se vračal s poroke, ko je trčil v drug avto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.