Hude obtožbe na račun legende: Dotikal se me je vsak pof... dan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji veliki zvezdnik se mora braniti pred obtožbami o nadlegovanju.
Oglej si celoten članek

David Villa, nekdanji zvezdnik Valencie, Barcelone, Atletico Madrida in španske reprezentance, je obtožen spolnega nadlegovanja. Neprimernega vedenja ga je obtožila nekdanja zaposlena pri nogometnem klubu New York City, kjer je izjemni napadalec igral med leti 2014 in 2018. 

"David Villa se me je dotikal vsak pof... dan, mojim šefom pa je bil to odličen material za komedijo," je med drugim zapisala oseba, ki se na twitterju predstavlja kot Skyler B.

"Nadlegovanje, ki sem ga bila deležna pri NYCFC, je bilo tako grozno, da me misel na profesionalni šport zgrozi. Plaši me ideja, da bi ostala v področju športa. Spreminjam celotno kariero zaradi sranja, ki so ga storili in mi uničili sanje. Mislila sem, da sem dobila priložnost življenja, ko se v klubu dobila pripravništvo. Kar sem dobila, je bil David Villa, ki se me je dotikal vsak pof... dan, moji šefi pa so menili, da je to odličen material za komedijo. Ženske, ki glasno spregovorijo o takšnih zgodbah, so zame junakinje," je še zapisala Skyler B.

"Še vedno se mi zdi smešno, da so mi očitali slab odnos do službe. Kot da ne bi vsak dan prihajala na posel in se zavedala, da bodo grabili po meni, ali pa me zasmehovali. Seveda, da sem prekleto imela slab odnos do službe," je sklenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.