Hude težave organizatorjev, legendarni smuk prestavljen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi smuk s Streifa vprašljiv zaradi slabe vidljivosti.
Oglej si celoten članek

Organizatorji so za zaradi slabe vidljivosti in sneženja za eno uro prestavili začetek prvega od dveh moških smukov za svetovni pokal v alpskem smučanju v Kitzbühelu v Avstriji. Smuk naj bi se začel ob 11.30, a so ga prestavili za eno uro.

"Zaradi trenutnih vremenskih razmer z rahlim sneženjem in omejeno vidljivostjo se je tekmovalna žirija skupaj z organizacijskim komitejem odločila, da začetek današnjega moškega smuka preloži," so sporočili.

V soboto je na sporedu še drugi smuk, tekmovanje za pokal Hahnenkamm pa se bo sklenilo v nedeljo z moškim slalomom.

Na startnem seznamu današnje dirke so tudi trije Slovenci, in sicer Miha Hrobat, Martin Čater in Nejc Naraločnik. Hrobat je lani na prvem smuku s Streifa s sedmim mestom prišel do najboljšega dosežka kariere v svetovnem pokalu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.