Hughes se seli k Hannuju v Beljak

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zdaj že bivši napadalec Tilie Olimpije in zadnji MVP lige Ebel John Hughes je tudi uradno postal novi član Beljaka.
Oglej si celoten članek

Moštvo VSV iz Beljaka, ki nastopa v hokejski ligi Ebel, je za naslednjo sezono v svoje vrste tudi uradno zvabilo še enega hokejista ljubljanske Olimpije. Potem ko je zmaje zapustil trener Hannu Järvenpää, beljaški ekipi pa so se pridružili tudi Brad Cole, Scott Hotham in Justin Taylor, je pogodbo z avstrijsko ekipo podpisal še John Hughes.

Štiriindvajsetletni Kanadčan, ki je bil v minuli sezoni lige Ebel z 80 točkami (25 golov, 55 podaj) prvi strelec in najkoristnejši igralec (MVP) prvenstva Ebel, je z Beljačani podpisal dveletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:22 2. Maj 2012.

    Sekelj zdaj pa si na vrsti, da odideš tudi ti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.