Huligani trpičnili brezdomca, zgodilo se je nekaj izjemnega

Foto: Print Screen mohamed salah
Nogometni zvezdnik se je zoperstavil skupini nasilnežev, ki so si za tarčo izbrali brezdomca.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših nogometašev na svetu Mohamed Salah se je ob koncu prejšnjega meseca po zmagi Liverpoola nad Arsenalom (3:1) s svojim bentleyjem pripeljal na bencinsko črpalko v bližni Anfielda, kjer je bil priča prizoru prizoru nadlegovanju brezdomca s strani skupine huliganov.

Osemindvajsetletni zvezdnik je je brezdomcu priskočil na pomoč, huligane pa opomnil, da bi se nekoč v prihodnosti lahko tudi sami znašli v nezavidljivem položaju. Za nameček je moškemu po imenu David Craig izročil bankovec za 100 funtov.

Foto: Print Screen Dogodek je v objektiv ujela nadzorna kamera, a je na žalost javno dostopen samo zajem zaslonske slike.

"Mo je bil tako čudovit kot na zelenici. Slišal je njihove besede, zato se je obrnil in dejal 'v nekaj letih se lahko to zgodi tudi vam'. Šele ko mi je izročil bankovec za 100 funtov, sem vedel, da ne haluciniram. Kakšna legenda," je za britanske medije povedal Craig. "Poniževali so me in se mi smejali. Govorili so mi, zakaj si ne poiščem službe. In potem me reši nogometaš kluba, za katerega navijam že 50 let," je dodal.

Salah se je z velikodušno gesto izkazal že junija, ko je vsem takrat prisotnim na bencinski črpalki plačal gorivo.

Foto: Epa mohamed salah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:16 7. Oktober 2020.

    Po dejanjih se vidi, da nima angleških genov. Pohvalno in zgledov vredno dejanje.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.