"Hulk in Witsel nista Messi in Ronaldo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Pregrešno draga Hulk in Axel Witsel po prihodu v Zenit nista prinesla veselja med ruske prvake. Ekipa iz Sankt-Peterburga je še vedno brez zmage, svoje nezadovoljstvo nad njuno astronomsko plačo pa je zdaj izrazil še izkušeni branilec Igor Denisov.
Oglej si celoten članek

"Zakaj tujci zaslužijo trikrat več od najboljših igralcev v ekipi?" se je spraševal Igor Denisov, ki ga je klub po zahtevi za povišanje plače suspendiral, trener Luciano Spalletti pa poslal na treninge rezervne ekipe. "Če bi bila Hulk in (Axel) Witsel na istem nivoju kot (Lionel) Messi in (Cristiano) Ronaldo, bi bilo v redu, ampak nista. Zakaj imamo potem takšne neenakosti pri plačah?"

Zenit po skoraj stomilijonskem prihodu Hulka in Axla Witsla iz Porta oziroma Benfice še vedno čaka na prvo zmago, potem ko je izgubil domačo tekmo proti Tereku Groznemu (0:2), prvo tekmo Lige prvakov pri Málagi (0:3), s prvencem Hulka pa nato le uspel remizirati s Krjljam Sovjetov (2:2).

"Sploh se ne gre za denar, ampak za spoštovanje. Cele noči nisem spal, ko sem čakal na odločitev kluba," še dodaja Denisov. "Težko se sporazumevamo s Hulkom in Witslom prek prevajalcev. Sama bi se morala skušati sporazumevati z nami."

Denisov po poročanju ruskih medijev letno zasluži okrog tri milijone evrov, zahteval pa naj bi dvomilijonsko povišico. Zenit je na svoji spletni strani (www.fc-zenit.ru) že jezno zapisal, da so zahteve kapetana ruske reprezentance "neutemeljene", saj naj bi bil že zdaj eden najbolje plačanih igralcev ruske lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:51 24. September 2012.

    Usrani drekači fuzbalski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.