Humar dobil reli Saturnus

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Največji slovenski reli Saturnus je dobil domači voznik Aleks Humar, ki je zadnji dan nadoknadil zaostanek za Čehom Pavlom Valouškom.
Oglej si celoten članek

Na reliju Saturnus, drugi letošnji preizkušnji državnega prvenstva, je zmagal Aleks Humar (Škoda Fabia S2000). Na današnjih zadnjih šestih hitrostnih preizkušnjah je nadoknadil zaostanek za vodilnim po drugem dnevu, Čehom Pavlom Valouškom (Peugeot 207 S2000), in ga na koncu premagal za 31 sekund.

V skupni konkurenci je bil tretji Čeh Daniel Behalek (Subaru Impreza WRX STI), ki je zaostal že več kot sedem minut. Drugi najboljši Slovenec je bil Boris Požeg (Mitsubishi EVO 8) na skupno šestem mestu (+ 12:20), mesto za njim je reli končal Alan Pajk (Citroen C2R2; + 12:49).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.