Hummelsu opozorilo, kaznovan ne bo

Foto: Twitter mats hummels
Direktor nemške reprezentance nima težav z vratolomnim posnetkom Matsa Hummelsa.
Oglej si celoten članek

Nemški branilec Mats Hummels je pred dnevi vzbudil veliko pozornosti z objavo posnetka, na katerem z velike višine skoči v precej plitek bazen. "Izgleda bolj spektakularno, kot je v resnici," je objavo pospremil nogometaš. 

Tvegan manever se je iztekel brez posledic in čeprav dejanja ne odobra, ga vodstvo nemške izbrane vrste ne namerava kaznovati.

"Huje bi bilo, če bi skočil na glavo. Mi nismo policija za družbena omrežja. Bomo pa nogometaše opozorili, da s svojimi dejanji dajejo vzor. Mats je v bistvu zelo pozoren, temu ne bi pripisoval velike pozornosti," je komentiral direktor reprezentance Oliver Bierhoff.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.