Huntelaar največkrat v polno

Foto: Saša Despot Tim Matavž slovenija srbija Foto: EPA Robin van Persie Foto: EPA Mario Gomez Foto: EPA Dirk Kuyt Foto: Reuters Gergely Rudolf Foto: Reuters Henrik Mkhitaryan Foto: EPA Mikael Forssell Foto: EPA David Villa Foto: EPA Miroslav Klose Foto: EPA Klaas-Jan Huntelaar
Nizozemec Klaas-Jan Huntelaar je najuspešnejši strelec v torek končanih nogometnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2012 na Poljskem in v Ukrajini.
Oglej si celoten članek

Napadalec nemškega prvoligaša Schalkeja je zadel tudi pri sinočnjem porazu (2:3) oranj proti Švedski, skupno pa je zabil 12 golov. Za njim je na drugem mestu z devetimi goli Nemec Miroslav Klose.

Slovenci so skupaj v kvalifikacijah zbrali 11 zadetkov, od tega sta bila dva avtogola. Najuspešnejši strelec slovenske izbrane vrste je bil Tim Matavž s petimi zadetki, Milivoje Novaković je zabil dva, po enkrat pa sta zadela še Zlatko Dedić in Dare Vršič.

V galeriji preverite, kdo so najboljši strelci pravkar končanih kvalifikacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.