Hurikan odpihnil Indijance, San Jose slavil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V severnoameriški hokejski ligi NHL so bile na sporedu štiri tekme.
Oglej si celoten članek

Carolina je s 3:2 premagala Chicago, St. Louis Blues je klonil proti Nashvillu z 0:4, San Jose je z 2:0 odpravil Philadelphio, Vancouver pa je po podaljšku s 3:2 ugnal Anaheim.

V Carolini je prvi zadel Chicago preko Michala Kempnyja. Elias Lindholm je izenačil, Lee Stempniak pa domače popeljal v vodstvo. V tretji četrtini je za 3:1 zadel Jay McClement, končni izid je postavil Vinnie Hinostroza.

V Saint Louisu je prvi gol padel v drugi tretjini, ko je najprej zadel Yannick Weber, za njim pa še Filip Forsberg in Viktor Arvidsson. Končnih 4:0 je postavil Colin Wilson. Juuse Saros je prvič v karieri ohranil mrežo nedotaknjeno.

San Jose je z gol Patricka Marleauja in Justina Brauna z 2:0 porazil Philadelphio.

V Vancouvru so domači vodili že z 2:0, v prvi četrtini je bil uspešen Ryan Getzlaf, v drugi Rickard Rakell, a se je Anaheim vrnil v igro po zadetkih Louija Erikssona v drugi in Jacka Skilleja v tretji četrtini. Junak tekme je bil Henrik Sedin z golom po štirih minutah in ene sekunde podaljška.

Liga NHL, izidi:

Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks 3:2
St. Louis Blues - Nashville Predators 0:4
San Jose Sharks - Philadelphia Flyers 2:0
Vancouver Canucks - Anaheim Ducks 3:2 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.