Hvala najboljši v kvalifikacijah

Foto: EPA
Foto: EPA
Novopečeni mladinski svetovni prvak Jaka Hvala se je s prvim dosežkom kvalifikacij uvrstil na sobotno tekmo v Harrachovu. Primorec je pristal pri 203 metrih, na tekmi pa se mu bodo pridružili še Matjaž Pungertar, Robert Kranjec, Jurij Tepeš in Peter Prevc.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalec Jaka Hvala je odlično opravil kvalifikacije za tekmo svetovnega pokala v poletih v Harrachovu. Hvala je bil s skokom 203 metre in 196,5 točke najboljši med kvalifikanti. Na sobotni preizkušnji bodo nastopili še Matjaž Pungertar (183,5 m), ki je kvalifikacije končal na 21. mestu, Robert Kranjec, Jurij Tepeš in Peter Prevc.

Prevc (185,5 m), Tepeš (197,5) in Kranjec (173,5) so bili neposredno uvrščeni na tekmo. V kvalifikacijah pa je obstal Miran Zupančič (140,0 m/121,0), ki je bil med kvalifikanti 37.

Sobotna tekma se bo v Harrachovu začela ob 16.00, nedeljska pa ob 14.00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.