Hvalil se je, da napada ne obžaluje, zdaj je dobil kazen

Foto: Epa christian constantin
Znana kazen za funkcionarja, ki je fizično napadel novinarja.
Oglej si celoten članek

Christian Constantin, predsednik švicarskega nogometnega prvoligaša Siona, je dobil 14-mesečno prepoved opravljanja nogometnih funkcij. V tem času ne bo smel obiskovati nogometnih tekem, za nameček pa bo moral plačati denarno kazen v višini 100.000 švicarskih frankov.

Constantin je na nedavni tekmi švicarske Super League fizično obračunal s priznanim novinarjem Rolfom Fringerjem, ker naj bi ta prek medijskih kanalov širil neupravičene kritike na njegov račun.

Po incidentu je medijem povedal, da dejanja ne obžaluje. "Mesece je govoril neumnosti o meni. Opozoril sem ga," je dejal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.