Hvastija je držal obljubo

Foto: Žurnal24 bozic_francija_afp_main
Selektor slovenske kolesarske reprezentance Martin Hvastija je držal obljubo. V olimpijsko ekipo je uvrstil tudi novega državnega prvaka Boruta Božiča.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske kolesarske reprezentance Martin Hvastija je držal obljubo in v olimpijsko ekipo poleg Tadeja Valjavca, Simona Špilaka in Jureta Golčerja uvrstil tudi novega državnega prvaka Boruta Božiča . "Na Božiča nisem resno računal, toda držim obljubo. Borut je na državnem prvenstvu dokazal, da ni samo sprinter in da zna dobro kolesariti tudi na progah, ki niso ravninske. Proga v Pekingu je težka, pričakujem, da jo bo odločil sprint manjše skupine, v kateri upam, da bo tudi kakšen izmed naših kolesarjev. Vsak izmed mojih izbrancev ima svoje adute, Valjavec in Golčer sta odlična v klanec, Božič in Špilak znata biti dobra na enodnevnih dirkah. Špilak ima za sabo izvrstno sezono, spomladi je na enodnevnih dirkah blestel, še posebno na dirki po Flandriji. Na državnem prvenstvu je odstopil, vendar razumem, da ni bilo pravega smisla, da troši moči," je dejal Martin Hvastija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.