Hyypiä dobil nogo, menja ga Lewandowski

Foto: EPA
Foto: EPA
Po še enem porazu so farmacevti odslovili trenerja in na njegovo mesto postavili dosedanjega trenerja mladinske ekipe.
Oglej si celoten članek

Sami Hyypiä ni več trener Bayerja iz Leverkusna. Vodstvo kluba je 40-letnemu nekdanjemu finskemu reprezentantu pokazalo vrata po petkovem porazu z 1:2 proti Hamburgu v domačem prvenstvu. V moštvu so že predstavili zamenjavo, prvo ekipo bo do konca sezone vodil Sascha Lewandowski, sicer trener mladinske ekipe.

Liga prvakov pod vprašajem

Bayer se je znašel v nič kaj prijetnem položaju, na zadnjih 14 tekmah je moštvo zabeležilo le tri zmage, trenutno je še na četrtem mestu prvenstvene lestvice ter se bori za mesto v evropski klubski nogometni eliti, Ligi prvakov, v prihodnji sezoni. A ga lahko že kmalu prehiti Wolfsburg ter potisne na peto mesto lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.