"I feel Vancouver"

Foto: Žurnal24 Kako uspešni bomo v bobu Slovenci?
Slovenija bo letos v evropskem pokalu prvič v zgodovini nastopila z lastnim bobom dvosedom. Bob zveza Slovenije pa z akcijo "I feel Vancouver" že zbira denar za nakup opreme za OI v Vancouvru 2010.
Oglej si celoten članek
Bob zveza Slovenije je v prvem letu delovanja presegla zastavljene načrte - med drugim je bila sprejeta tudi v Olimpijski komite Slovenije -, zato je pogumno in ambiciozno krenila v novo sezono. V evropskem pokalu bo tako Slovenija prvič v zgodovini nastopila z lastnim bobom dvosedom, tekmovati pa se bo začelo tudi v skeletonu. Odmevna marketinška akcija za nakup tekmovalnega vozila "I feel Slobob" pa bo zdaj nadgrajena s sloganom "I feel Vancouver".

Slovenija bo imela v novi sezoni dve moški in dve ženski posadki v bobu ter štiri tekmovalce v skeletonu. V bobu se bodo za uvrstitve med prvih trideset na tekmah evropskega pokala potegovali David Urankar/ Matjaž Lazar in Anže Šetina/ Valter Grilanc ter ženski posadki Urška Turnšek/ Tatjana Urbanc in Karolina Bratina/ Živa Cesar. V skeletonu pa se bodo preizkusili Milan Požar, Luka Cmok, Anže Šetina ter Živa Cesar.

Bob zveza bo nadaljevala akcijo zbiranja denarja za nakup tekmovalne opreme. S sloganom "I feel Vancouver" želi ustvariti osnovo in začrtati pot slovenske bob in skeleton ekipe do olimpijskih iger 2010 v Vancouvru. Posameznik si lahko z donacijo 15 evrov prisluži svojo fotografijo na bobu ter v dar prejme majico z logotipom akcije.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.