Ian Thorpe se vrača

Foto: Žurnal24 Ian Thorpe - nasmejan pred novimi izzivi. (Foto: EPA)
Avstralski plavalec Ian Thorpe, petkratni olimpijski in 11-kratni svetovni prvak, je v Sydneyju potrdil, da se bo po petih letih vrnil na veliko plavalno sceno in naredil vse, da se uvrsti na OI v Londonu.
Oglej si celoten članek

Torpedo, kot so v plavalnih krogih imenovali zdaj 28-letnega Iana Thorpa, je napovedal, da se bo osredotočil na sto metrov prosto in štafetne preizkušnje.

Avstralci bodo plavalno reprezentanco za nastop na olimpijskih igrah v Londonu izbrali februarja ali marca prihodnje leto, Thorpe pa je že dejal, da bo največ treningov opravil v Evropi in Abu Dabiju. Thorpe se je upokojil novembra leta 2006, v svoji izjemno bogati karieri pa je poleg petih zlatih odličij na olimpijskih igrah in enajstih na svetovnih prvenstvih postavil tudi 13 svetovnih rekordov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.