''Ibra je tako aroganten, da je simpatičen''

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Paul Clement, trener angleškega drugoligaša Derby County, je pred dvobojem z Manchester Unitedom spregovoril o famozni aroganci Zlatana Ibrahimovića.
Oglej si celoten članek

Nekdanji pomočnik Carla Ancelottija, ki je z italijanskim strategom delal v Chelseaju, Paris Saint-Germainu in Real Madridu, je imel Parizu priložnost sodelovati z enim najboljših napadalcv na svetu, Zlatanom Ibrahimovićem.

Foto: EPA zlatan ibrahimović Švedski reprezentant si je že davno ustvaril imidž arogantnega naduteža, kar pa angleškega nogometnega strokovnjaka nikoli ni motilo. Ravno nasprotno, Ibrahimović mu je s svojim vedenjem zlezel pod kožo.

''Tako je aroganten, da je dejansko prijeten. Na žalost ni nikoli igral v Angliji. Mislim, da bi bi bil sijajna pridobitev. Bister je. Ima ogromno karizme. On je gospod in neverjeten talent,'' je v intervjuju za The Times povedal Clement, trener angleškega drugoligaša, ki je moral v četrtem krogu pokala FA priznati premoč Manchester Unitedu (1:3).

Ancelotti je leta 2013 zapustil francosko prestolnico in sedel na trenerski stolček kraljevega kluba. V Madrid mu je sledil tudi Clement, ki je v slovo dobil majico s prav posebnim posvetilom izpod peresa najboljšega strelca ekipe.

''Podpisal ga je z 'izvrsten trener, odlična oseba, čeprav si Anglež','' je razkril Clement. ''Po tekmi z Anglijo, na kateri je Zlatan dosegel štiri izjemne gole, me je bilo strah njegove vrnitve. Vedel sem, kaj sledi. Rekel se mu: 'Zlatan, štiri si zabil rezervni angleški ekipi','' je spomine na šaljivo izmenjavo obujal angleški strateg.

Clementov Derby County se po 28. odigranih krogih nahaja na petem mestu angleške druge lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.