Ibra pojasnil ozadje 50 novih tatujev

Foto: EPA
Foto: EPA
Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović je na ligaški tekmi med PSG in Caenom izrazil podporo fundaciji World Food Programme.
Oglej si celoten članek

Napadalec Paris Saint-Germaina je po doseženem zadetku v drugi minuti tekme najmočnejše francoske nogometne lige slekel svoj dres in pokazal 50 začasnih tatujev, s katerimi je želel opozoriti na dobrodelno akcijo fundacije World Food Programme.
"Kamorkoli grem, ljudje kričijo za mano in želijo podpise. Zdaj sem jaz sam zbiral podpise otrok. Želimo opozoriti na lakoto, 805 milijonov otrok po svetu je lačnih. Žal nimam dovolj prostora za vse podpise,'' je povedal švedski napadalec.

V sodelovanju s PSG

''Sanjal sem, da bi nekdo to sporočilo na preprost način ponesel preko vseh meja. Pomislili smo na Zlatana Ibrahimovića, ki ga pogosto prosijo za avtogram. Zakaj ne bi tokrat Zlatan na koži nosil podpise drugih ljudi? Ponosni smo, da nam je PSG pomagal organizirati ta projekt in nam pomagal posredovati sporočilo,'' je dejala direktorica organizacije Marina Catena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.