Ibra poškodovan čez celo leto

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po mnenju pariškega klubskega zdravnika je pred Zlatanom Ibrahimovićem izjemno težka sezona zaradi težav s peto.
Oglej si celoten članek

Zaradi težav s peto bo moral najboljši švedski nogometaš do poletja izpustiti še kopico tekem. Klubski zdravnik Paris Saint-Germaina Eric Rolland je na takšen razplet Zlatana Ibrahimovića že opozoril.

Izjemni napadalec je v tej sezoni tako nastopil le na 11. tekmah v vseh tekmovanjih, 33-letnik pa bo najverjetneje izpustil tudi naslednji dvoboj francoskega prvenstva, ko se bo PSG na stadionu Parc des Princes pomeril z Nantesom. Precej bolj pomemben bo za Parižane namreč sredin obračun Lige prvakov z Barcelono.

"Še vedno čuti bolečine v peti. Glede na obremenjenost se ta spreminja. V zadnjem času se intenzivnost bolečine sicer ni povečala, a bo prisotna do konca sezone. Zlatan vseh tekem ne bo mogel odigrati," je dejal Rolland za RMC Sport. "Za zdaj mora paziti pred tekmo z Barcelono," je še dejal klubski zdravnik.

Ibrahimović, ki je izpustil tudi zadnji dvoboj z Lillom, je kljub velikim zdravstvenim težavam v tej sezoni sicer že zabil devet zadetkov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.