Ibra: PSG lahko osvoji Ligo prvakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović je po spektakularni predstavi na tekmi proti Anderlechtu dejal, da PSG lahko osvoji Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je na tekmi tretjega kola Lige prvakov lastnoročno razorožil belgijski Anderlecht, saj mu je zabil kar štiri gole. Končni rezultat (5:0) je oplemenitil Edinson Cavani.

Ibra je postal šele deseti nogometaš v zgodovini Lige prvakov, ki je na enem obračunu dosegel štiri zadetke. Švedski reprezentant je prepričan, da je PSG močno napredoval od lanske sezone, ko je zaigral v četrtfinalu, zato letos merijo na končno zmago.

''Počutim se dobro. Leto smo močnejši in imamo boljšo ekipo. Lahko osvojimo Ligo prvakov, a treba je vedeti, da je z vsakim krogom težje. Prvo leto v Parizu je bilo fantastično, letošnje pa je še boljše,'' je dejal Ibra.

Varovanci Laurenta Blanca imajo po treh tekmah popoln izkupiček devetih točk in zasedajo prvo mesto skupine C.

Zlatanov ''poker'' zadetkov:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.