Ibra v svojem slogu: Kdo si ti?

Zlatan Ibrahimović se je na tekmi francoske nogometne lige zapletel v besedni obračun z branilcem Saint-Etienna.
Oglej si celoten članek

Paris-Saint Germain je v 22. kolu najmočnejše francoske lige v gosteh premagal Saint-Etienne (1:0). Edini gol na tekmi je v 60. minuti dosegel Zlatan Ibrahimović, ki je v zaključku dvoboja na domiseln način poskusil sprovocirati domačega branilca.

Ibra se je zapletel v pogovor s Paulom Bayssejem in med izmenjavo preveril dres nasprotnika, da bi ugotovil, s kom ima opravka. Baysse mu ni ostal dolžan in prav tako ''preveril'', kdo je njegov slavni sogovornik. Napete strasti je miril Tsafack N'Guémo, Ibra pa je vse skupaj pospremil s hudomušnim nasmeškom.

Foto: Youtube ibrahimović tsafack

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Hi5
    13:53 27. Januar 2015.

    Bosanc!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.