Ibrahimović doma zaradi smrti brata

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi zvezdnik Paris Saint-Germaina je odpotoval v domovino zaradi smrti brata.
Oglej si celoten članek

Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović zaradi poškodbe stegenske mišice ni sodeloval ob izpadu njegovega Paris Saint-Germaina proti Chelseaju v četrtfinalu Lige prvakov, po tekmi pa ga je užalostila smrt v družini.

PSG skop s podatki

Po daljši bolezni je namreč umrl Zlatanov brat. "Ibra" je ob novici takoj odpotoval v domovino, skupaj z ženo in otroki. Zaenkrat še ni znano, kdaj se bo Ibrahimović vrnil v Pariz, v PSG so sporočili le to, da ga ni v klubu "zaradi družinskih razlogov".

Zlatan ima sicer še enega brata in dve sestri. Odraščal je v pristaniškem mestu Malmö, kjer je tudi začel svojo nogometno kariero (in kradel kolesa, kot je med drugim razkril v svoji avtobiografiji), preden je prestopil k amsterdamskemu Ajaxu, v katerem se je začelo njegovo popotovanje po Evropi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.