Ibrahimović: Ne, ni si zaslužil nagrade

Foto: Twitter zlatan ibrahimović
Zlatan Ibrahimović meni, da nagrada za najlepši zadetek leta ne bi smela v roke Mohameda Salaha.
Oglej si celoten članek

Napadalec Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimović je poskrbel za novo polemiko z izjavo, da si zvezdnik Liverpoola Mohamed Salah ni zaslužil priznanja za najlepši zadetek preteklega leta.

Egipčan je pred dnevi na podelitvi Mednarodne nogometne zveze (Fifa) prejel nagrado Puškaš, imenovano po madžarskem virtuozu Ferencu Puškašu, za njegov zadetek na derbiju Merseyside proti mestnemu tekmecu Evertonu.

Salah, ki je priznanje dobil prvič v karieri, je prejel 38 odstotkov vseh glasov. Na drugem mestu je pristal Portugalec Cristiano Ronaldo (22%), na tretjem pa Urugvajec Giorgian Da Arrascaeta.

Ob vprašanju, ali si je Salah zaslužil nagrado, je bil Ibrahimović kratek in jedrnat. "Ne," je odvrnil napadalec, nato pa dodal: "Cristiano je dosegel lep zadetek. Nisem videl vseh kandidatov. Če mojega gola ni bilo na seznamu, potem ni bilo preveč zanimivo. Moj gol bi moral biti na seznamu. Lahko tudi izbirate med mojimi 500 zadetki. Morda mi bo uspelo prihodnje leto," je povedal Ibrahimović, preden se mu je na obrazu izrisal širok nasmešek.

Ronaldo je Salahu čestital in dodal, da si je napadalec Liverpoola priznanje zaslužil, čeprav meni, da je bil njegov zadetek lepši. "Bodimo resni, seveda je bil moj najboljši, a v življenju je pač tako, enkrat zmagaš, drugič izgubiš," je razplet komentiral dobitnik nagrade za leto 2009. Na seznamu preteklih zmagovalcev je tudi Ibrahimović, in sicer je za leto 2013.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.