Ibrahimović napovedal "veliko oznanilo"

Foto: Profimedia Ibrahimovića in Raiolo so pred restavracijo pričakali predstavniki sedme sile.
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je z agentom Minom Raiolo obiskal kitajsko restavracijo, kjer sta se mudila več ur. Beseda naj bi tekla o prihodnosti 35-letnega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović se zaradi poškodbe kolena ni odločil za podaljšanje pogodbe z Manchester Unitedom in tako po enem letu spet postal prost nogometaš. Ugibanja o tem, kje naj bi nadaljeval kariero, so v polnem zagonu, napadalec pa izkoristi vsako priložnost za dolije olje na ogenj bolj ali manj verjetnim govoricam.

Predstavniki sedme sile so Ibrahimovića ujeli med zapuščanjem kitajske restavracije v središču Manchestra, kjer je imel štiriurni prijateljsko/poslovni sestanek z agentom Minom Raiolo. Napadalec je britanskim novinarjem zaupal, da lahko v kratkem pričakujejo "veliko oznanilo" glede njegove prihodnosti. 

Veteran ima za seboj uspešno kampanjo v dresu angleškega velikana, saj je dosegel 28 golov na 46 tekmah in ostaja zaželena roba med številnimi največjimi klubi na svetu.

V svoji karieri je igral na Švedskem, Nizozemskem, v Italiji, Španiji, Franciji in Angliji, odločitev o tem, kje bo poiskal nov izziv, pa naj bi sporočil v bližnji prihodnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:54 14. Julij 2017.

    Pridi k Olimpiji :) :) :) Če ne pa upam, da ostaneš v Evropi! VELIKI IBRA!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.