Ibrahimović si v zasebni loži želi ...

Foto: EPA
Foto: EPA
Klub je takoj šel v pogajanja za nabavo, znani ameriški proizvajalec pa se je hitro ponudil, da bi sladke priboljške dostavil brezplačno.
Oglej si celoten članek

Paris Saint-Germain nocoj igra z Bordeauxom v petem kolu Ligue 1, trener Laurent Blanc pa je že v četrtek napovedal, da Zlatan Ibrahimović tudi zaradi čustvene torkove tekme v Ligi prvakov z domačim Malmöjem ne bo igral.

Toda "Ibra" bo zvečer vseeno na stadionu Park princev - seveda v zasebni loži, kjer bo tekmo gledal z družino in prijatelji, klub pa je prosil še za eno uslugo. Šved naj bi si zaželel brezplačen sladoled za vse goste, piše Le Parisien.

Klub je takoj šel v pogajanja za nabavo, znani ameriški proizvajalec pa se je hitro ponudil, rekoč, da bodo sladoled in vse ostale potrebščine dostavili brezplačno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 11. September 2015.

    Revež, nima casha, da bi prijatelje častil s sladoledom ... :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.