"Ibrahimović sovraži Cavanija"

Foto: Epa cavani ibrahimović
Švedski napadalec je nekdanjemu soigralcu zaupal nekaj podrobnosti o njegovem času pri Paris Saint-Germainu.
Oglej si celoten članek

Michaël Ciani, nekdanji soigralec Zlatana Ibrahimovića v kalifornijski ekipi Los Angeles Galaxy, je razkril del vsebine zasebnega pogovora s švedskim napadalcem, ki mu je zaupal nekaj sočnih podrobnosti o njegovem odnosu z zvezdnikom PSG-ja Edinsonom Cavanijem.

Ni skrivnost, da Ibrahimovič in Cavani, ki sta si slačilnico na Parku princev delila med letoma 2013 in 2016, nikoli nista bila v najboljših odnosih. Šved se je Parižanom pridružil leta 2012, Urugvajec pa je moštvo okrepil leto kasneje.

Ibrahimović je v Franciji pustil velik pečat in postal najboljši strelec v zgodovini kluba, a ga je dve leti kasneje s prvega mesta večne lestvice izrinil Cavani, ki tudi štiri sezone po Švedovi selitvi v Manchester United še vedno brani barve francoskega prvaka.

Zvezdnika sta na zelenici tvorila udaren napadalni dvojec, v zakulisju pa je bila slika povsem drugačna. "Če se dobro razumeš s Cavanijem, Ibrahimoviću to ni preveč všeč. Če nisi na njegovi strani, si avtomatično proti njemu," je povedal nekdanji branilec LA Galaxyja Ciani.

"Povedal mi je, da sta bila z Laurentom Blancom v dobrih odnosih. Z vsemi se je razumel, razen s Cavanijem. Povedal mi je, da je v življenju sovražil samo tri ali štiri soigralce, eden izmed njih je bil Cavani," je dodal upokojeni francoski nogometaš.

Foto: Epa cavani ibrahimović

Nedavno je o Ibrahimoviću spregovoril še en nogometaš LA Galaxyja, Emiliano Insúa, ki se je moštvu pridružil po tem, ko  je 38-letni zvezdnik že spakiral kovčke.

"Povedali so mi, da ni bil dober soigralec in da je zato tudi odšel. Odličen nogometaš, a slab soigralec. Osebno ga ne poznam, vem pa, da ima čudno osebnost. Ko sem se pridružil ekipi, so mi povedali kar nekaj osebnih stvari, vendar ne bi bilo prav, da govorim o nekom, ki ga ne poznam in se nisem nikoli družil z njim," je povedal Argentinec. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.