Ibrahimović uresničil svojo grožnjo

Foto: EPA
Foto: EPA
Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je uradno vložil tožbo zoper nekdanjega atletskega trenerja Ulfa Karlssona.
Oglej si celoten članek

Ulf Karlsson, nekdanji atletski trener, ki je napadalca Paris St. Germaina obtožil jemanja dopinga, ko je ta igral za Juventus (2004 do 2006), se bo zaradi svojih besed moral zagovarjati na sodišču.

Karlsson ni predložil nobenega dokaza, da je Ibrahimović uporabljal dopinška sredstva, so poudarili Švedovi odvetniki, ki so izpostavili še, da zdravnik ni umaknil svoje izjave.

Odvetniki sicer zahtevajo, da zdravnik, ki se je v petek opravičil za izrečene izjave, v primeru krivde plača stroške sojenja. Ibrahimović pa ne bo zahteval nobene odškodnine.

Kapetan Švedske in PSG sicer ni bil nikoli pozitiven na dopinških testih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.