Ibrahimović zadel za prvo lovoriko sezone

Manchester United je zmagovalec angleškega nogometnega superpokala.
Oglej si celoten članek

Manchester United je do svojega 21. angleškega superpokala, tako imenovanega Community Shielda, prišel potem, ko so pokalni zmagovalci na Wembleyju premagali državne prvake iz Leicestra (2:1).

Mož odločitve je bil novinec v dresu Uniteda Zlatan Ibrahimović, ki je končni izid postavil v 83. minuti. Ibrahimović je tako izkoristil že prvo priložnost za lovoriko v dresu Uniteda, tako kot tudi trener José Mourinho.

Rdeče vrage je v vodstvo s slalomom popeljal Jesse Lingard, ki je zabil v 31. minuti, na 1:1 je v 52. minuti izenačil Jamie Vardy, ki je izkoristil napako tekmecev, v 83. minuti je končnih 2:1 postavil Ibrahimović, zadel je z glavo.

Community Shield:

Leicester City - Manchester United 1:2 (0:1)
Vardy 52.; Lingard 32., Ibrahimović 83.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.