Ibrahimović zanimiv za Milan

Foto: Žurnal24 Zlatana Ibrahimovića si želijo tudi pri Milanu. (Foto: Reuters)
Milanov podpredsednik Adriano Galliani je sporočil, da je Zlatan Ibrahimović zanimiv za rossoniere, vendar pa se morajo rdeče-črni pred nakupi najprej znebiti igralcev.
Oglej si celoten članek

"V Milan ne bo nobenega novega nogometaša, dokler ne prodamo nogometašev," navijačem in javnosti sporoča podpredsednik nogometnega kluba Milan Adriano Galliani.

V povezavi z rdeče-črnimi se je največkrat omenjal brazilski napadalec in član Seville Luis Fabiano, vse pogosteje pa se omenja tudi prihod nekdanjega prvega zvezdnika Interja, zdaj pa Barcelone Zlatana Ibrahimovića. Galliani je omenil možnost, da se omenjena napadalca preselita v Milano, vendar pa le ob pogoju, da klub dobi denar od prodaje nogometašev.

Milan je za sedaj v svoje vrste zvabil vratarja Marca Amelia, ki je na posojo prišel iz Genoe, ter veterana Maria Yepesa iz Chieva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.