Ibrahimoviću v glavo priletela škatla

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometni strokovnjak Carlo Ancelotti je razkril prigodo iz časov, ko je sedel na klopi francoskega prvaka, v katero je bil vpleten Zlatan Ibrahimović.
Oglej si celoten članek

Carlo Ancelotti velja za mirnega in preudarnega trenerja, a tudi italijanskemu strategu kdaj pa kdaj popustijo živci. Eno takšnih prigod je razkril v ekskluzivnem intervjuju za Daily Mail, v katerem je spregovoril o incidentu z zvezdnikom Paris Saint-Germaina Zlatanom Ibrahimovićem.
Foto: EPA carlo ancelotti zlatan ibrahimovic Ancelotti, ki je pariškega velikana vodil od leta 2011 do 2013, je pred dvema letoma pobesnel po porazu na obračunu francoskega pokala in v navalu jeze brcnil škatlo, ki je priletela v glavo švedskemu napadalcu.

''Pravijo, da bi moral uporabiti bič. Odvrnil sem, naj poiščejo novega trenerja. Nikoli ne uporabljam biča. Ne kot trener ne kot oče. Seveda sem tudi izgubil živce. Ko sem bil trener Paris Saint-Germaina, smo v pokalu izgubili proti Evianu in bil sem tako jezen, da sem brcnil škatlo, ta pa je zadela Ibrahimovća v glavo,'' je razkril Ancelotti.

Švedski napadalec je popolno nasprotje svojega nekdanjega trenerja, saj gre za neposrednega in ekstrovertiranega igralca, ki s svojimi izjavami vsakodnevno poskrbi za marsikatero privzdignjeno obrv. 

Kljub presenetljivemu udarcu v glavo pa je Ibra odreagiral mirno, Ancelotti pa je potegnil vzporednico z incidentom, ki se je zgodil med Sirom Alexom Fergusonom in Davidom Beckhamom v garderobi Manchester Uniteda, kjer so pred leti po zraku leteli čevlji.

''Bilo je podobno kot takrat, ko je Ferguson brcnil čevelj v Beckhama. Kasneje sva se smejala,'' je povedal Ancelotti. ''Nikoli ne uporabljam biča, ker ga nihče ni uporabljal na meni. Ne oče, ne učitelji, ne trenerji. Ne verjamem v to,'' je sklenil nekdanji trener Reggiane, Parme, Juventusa, Milana, Chelseaja, PSG in Real Madrida.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.