Ibraimi bo igral v Nafti

Foto: Žurnal24 Agim Ibraimi je za Olimpijo igral med letoma 2008 in 2010. (Foto: Nik Rovan)
Čeprav je nogometni prvoligaš Nafta iz Lendave še vedno v precejšnjih finančnih težavah, pa mu je vseeno uspelo medse zvabiti dokaj odmevno okrepitev – to je nekdanji član Olimpije in Agim Ibraimi.
Oglej si celoten članek

V izdihljajih zimskega prestopnega roka so Lendavčani kljub finančnim težavam, ki jih pestijo, sklenili sodelovanje do konca sezone z možnostjo podaljšanja z 22-letnim napadalcem Agimom Ibraimijem z makedonskim potnim listom. Pri lendavskem prvoligašu menijo, da bo ustrezno nadomestil prvega strelca lige v jesenskem delu DP, Jožeta Benka. Ibraimi je pred tem igral za Red Bull Salzburg, ljubljansko Olimpijo, nazadnje pa je bil član turškega prvoligaša Eksisehirsporja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.