Ibraimi nogometaš leta v Makedoniji

Foto: EPA
Foto: EPA
Makedonski nogometni reprezentant in član slovenskega državnega prvaka Maribora Agim Ibraimi je najboljši nogometaš leta 2012 v Makedoniji. Za seboj je pustil tudi Gorana Pandeva, ki si trenutno kruh služi pri italijanskemu prvoligašu Napoliju, in Nikolča Noveskega, kapetana nemškega Mainza, ki nastopa v 1. Bundesligi.
Oglej si celoten članek

"Velika čast, ugledno priznanje za našega člana. Kdor postane prvo ime v svoji domovini, si zasluži posebno pozornost. Konkurenca je bila ostra, številni makedonski nogometaši uspešno igrajo v tujini, toda najboljši med njimi v letu 2012 je bil Agim Ibraimi," so svojemu varovancu čestitali na uradni spletni strani NK Maribor (www.nkmaribor.com).

"Po nizu pohval za predstave v klubski in reprezentančni majici je naš nogometaš s številko 10 dobil še uradno priznanje. Za njim je v izboru za najboljšega posameznika v makedonskem nogometu med drugimi ostal tudi Goran Pandev, ki vrsto let uspešno igra v Italiji. Ibraimi je nagrado prejel na četrtkovi slovesnosti v Skopju."

Ibraimi, nekdanji član Eskisehirsporja, Olimpije Ljubljane in Nafte Lendave, je v letošnji sezoni na 17 nastopih v vijoličasti majici dosegel pet zadetkov in bil standarden član ekipe, ki močno vodi v slovenskem prvenstvu, v Evropski ligi pa je dosegla rekordno bero točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.