Ibraimi v Mariboru do 2017, hotel ga je Celtic

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski nogometni prvak Maribor je podaljšal pogodbo z napadalnim vezistom Agimom Ibraimijem do maja leta 2017.
Oglej si celoten članek

Kot so zapisali na spletni strani Maribora, makedonski reprezentant ni imel pomislekov pri podpisu in je z moštvom že v ritmu zaključnih priprav za sredin dvoboj s Celticom.

Dvakratni strelec iz Larnake za izločitev izraelskega Maccabija iz kvalifikacij za Ligo prvakov bo v Ljudskem vrtu predvidoma ostal do leta 2017. Po aktualni pogodbi bi Ibraimi na Štajerskem ostal še leto dni.

Hotel ga je tudi Celtic

"Kljub velikemu zanimanju iz angleške Premier league in, zanimivo, tudi glasgowskega Celtica, ki se je zanimal zanj pred in še po žrebu 'playoffa', za Agima obstaja samo en klub," je dejal športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.