Ibraimi za milijon in pol v Cagliari

Foto: EPA
Foto: EPA
Agim Ibraimi bo kariero očitno nadaljeval pri italijanskem prvoligašu Cagliariju. V Ljudski vrt kot zamenjava na posojo prihaja Pablo Ceppelini.
Oglej si celoten članek

Po pisanju medijev s Sardinije je Agim Ibraimi pogodbo s Cagliarijem podpisal že v soboto. V Maribor naj bi kot zamenjava za makedonskega reprezentanta na posojo (z možnostjo odkupa po sezoni) prišel 21-letni Urugvajec Pablo Ceppelini, ki ima tudi italijanski potni list.

Ibraimi naj bi s Sardinci podpisal triletno pogodbo, odškodnina naj bi znašala okrog 1,5 milijona evrov. V preteklih dneh so nekateri mediji pisali tudi o zanimanju madridskega Atlética za enega najboljših nogometašev Štajercev v zadnjih letih.

Ceppelini se veseli Evropske lige

Ceppelini je v noči na nedeljo na Twitterju zapisal, da se bo pridružil Mariboru in da se veseli igranja v Evropski ligi. Bil je član mlade urugvajske reprezentance, na Sardinijo pa je prišel januarja 2011 za 2,35 milijona evrov. Pri italijanskem prvoligašu še ni dobil veliko priložnosti.

Ceppelini je ofenzivni vezist, ki najraje igra na levi strani. Njegova odlika naj bi bil dober strel, pa tudi smisel za preigravanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.