Ibri želijo postaviti spomenik

Foto: Žurnal24 Napadalcu Barcelone se obeta spomenik. (Foto: Reuters)
Švedski socialdemokrati iz mesta Malmö so napovedali, da bodo v primeru septembrske zmage na lokalnih volitvah postavili spomenik Švedu bošnjaško-hrvaških korenin Zlatanu Ibrahimoviću.
Oglej si celoten članek

"Upam, da bomo v naslednjem mandatu, če seveda moja stranka zmaga na lokalnih volitvah, postavili spomenik Ibrahimoviću. To bi veliko pomenilo naši četrti, ki je izjemno ponosna na Ibrahimovića," je dejal komaj 28-letni politik Adrian Kaba, kandidat socialdemokratske stranke v predmestju Malmöja.

Ibrahimović je mladost preživel v Rosengaardu, revni in večetnični četrti v predmestju Malmöja. Mestni odbor socialdemokratske stranke je že prižgal zeleno luč za postavitev spomenika enemu najboljših napadalcev na svetu v zadnjih letih, ki je pred prihodom v katalonsko prestolnico igral za nizozemski Ajax ter italijanska Juventus in Inter iz Milana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.