Icardi bo zamenjal Messija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski selektor Alejandro Sabella bo poškodovanega Lionela Messija nadomestil z Maurom Icardijem.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni selektor Alejandro Sabella je namesto poškodovanega prvega zvezdnika Lionela Messija za kvalifikacijski tekmi s Perujem in Paragvajem za nastop na svetovnem prvenstvu (SP) prihodnje leto v Braziliji naknadno vpoklical 20-letnega napadalca milanskega Interja Maura Icardija. Argentina se je že uvrstila na SP v Braziliji.

Messi si je poškodoval stegensko mišico na sobotni tekmi Barcelone v Almerii, zavoljo tega pa bo izven tekmovalnega pogona do tri tedne.

Argentina se bo s Perujem pomerila 11. oktobra v Buenos Airesu, z Urugvajem pa štiri dni kasneje v Montevideu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.