Igral v Italiji in Angliji, zdaj mora za dve leti v zapor

Foto: Profimedia Tomaš Repka
Nekdanji češki reprezentant bo nekaj časa na hladnem.
Oglej si celoten članek

Sodišče v Pragi je nekdanjega češkega nogometnega reprezentanta Tomaša Repko obsodilo na devetmesečno zaporno kazen, ker so ga policisti že tretjič dobili, da je vozil avtomobil v alkoholiziranem stanju. Za Repko je to tudi druga zaporna kazen v zadnjih dveh tednih, pred tem so ga obsodili za finančne goljufije in nezakonito prisvojitev denarja.

Kazen za prodajo avtomobila, ki ni bil njegov, in prodajo seksualnih uslug nekdanje žene brez njene vednosti, je znašala 15 mesecev, tako da bo moral v zaporu skupaj  preživeti dve leti. Njegovi odvetniki so se oziroma se bodo na kazni še pritožili, poroča Sky Sports.

Repka je v svoji športni karieri igral za Sparto Praga, Fiorentino in West Ham, za reprezentanco je nastopil na 43 tekmah. Kariero je končal pred petimi leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.